Kiinteä MEKAL puualumiini-ikkuna

Kiinteä puualumiini ikkuna, jossa lasituksena kolmin­kertainen selektiivi eristys­lasi­elementti sekä argon kaasu. Erinomainen energia­tehokkuus. Kiinteä MEKAL puualumiini-ikkuna kestää sää­vaihteluita ja on hyvä valinta esimerkiksi kesä­mökille tai maisema­ikkunaksi. Jos haluat olo­huoneeseesi tai mökillesi suuren panoraama­ikkunan, on kiinteä puualumiini-ikkuna sinulle täydellinen valinta. Kiinteä ja iso ikkuna tuo maiseman sekä päivän­valon kauniisti kotiisi ja se on helppo pitää puhtaana, koska sinun tarvitsee pestä vain ulko- ja sisäpinta.

Kiinteä MEKAL puualumiini-ikkuna

Lisätietoa

MEKAL-ikkuna saatavissa myös yksin- ja kaksin­kertaisella lasituksella (2K ja 1K). Nämä edullisemmat vaihtoehdot sopivat hyvin esim. auto­katoksen, varaston tai kesäasunnon ikkunoiksi, joissa lämmön­eristyksen tarve ei ole suuri.

Karmisyvyydet vakiona:
96 mm, 130 mm, 170 mm tai 210 mm.

Lisävarusteet:
Säle­kaihdin, vekki­kaihdin, hyönteis­puitteet, korvaus­ilma­venttiili, irto­ristikot ja jako­puitteet.

Suoritus­taso­ilmoitukset

Ikkunalasiin saatavat käsittely­vaihto­ehdot

Ominaisuudet

U-arvo on: vähintään 0,99

Ikkunoiden karmien ulkopuolen vakiovärit:

  • RAL 9010 Valkoinen
  • RAL 7024 Grafiitin harmaa
  • RR32 Tummanruskea
  • RR33 Musta

Tilauksesta ulkopuolen maalauksen värin voi määritellä värikartoista:
RR-värikartta (PDF)
Ral Classic -värikartta (PDF)

Sisäpuolen puuosien vakiosävy on valkoinen NCS S 0502-Y. Sisäpuolen puuosat on mahdollista tilata myös Ral Classic- tai NCS-värikartan mukaisesti sävytettyinä, mutta valkoinen ja käytetyin vakiosävy sopii yleisesti lähes kaikkiin kohteisiin.

Ikkunakehysten mallit

Lue lisää ikkunoiden ominaisuuksista Ostajan oppaastamme

Ikkunoilla on merkittävä vaikutus asumis­mukavuuteen, energia­tehokkuuteen ja kotisi lämmitys­kustannuksiin. Autamme valitsemaan oikeanlaisen ikkunan juuri sinun tarpeisiisi.