Lisä­varusteet

Säle­kaihdin

Meiltä saat integroidut tai perinteiset pintamallin sälekaihtimet. Sälekaihtimilla voit säätää huoneistosi yksityisyyttä ja valoisuutta sekä rajoittaa kuumaa auringon paahdetta. Sävyvaihtoehtoja on paljon ja voit kysyä myyjiltämme niistä lisää.

Vekki­kaihdin

Vekkikaihdin on kevyt ja moderni vaihtoehto sälekaihtimelle. Vekkikaihtimien etu perinteiseen sälekaihtimeen on se, että sitä voidaan säätää ylhäältä alas ja alhaalta ylös päin. Vekkikaihtimet valmistetaan kankaista ja tämän vuoksi sillä saadaan myös sisustukseen vaihtelevia ilmeitä.

Hyönteis­puitteet

Hyönteispuitteita on saatavilla vakio-, alumiini-, erikoisvahvalla- tai allergiaverkolla. Tämän puitteen avulla tuuletat kesällä ilman huolta hyönteisistä tai siitepölystä.

Korvausilma­venttiili

Kun kyseessä on talo, missä ilmanvaihto tapahtuu painovoimaisesti, niin korvausilman tarve on turvattava esimerkiksi ikkunan karmiin asennettavalla korvausilmaventtiilillä. Venttiilin on saatavissa desibeli- ja allergiasuodatin.

Irtoristikot ja jakopuitteet

Irtoristikko voidaan asentaa välitilan puolelle tai ulkopuolelle lasin päälle. Lasin jakavalla jakopuitteella taas voidaan luoda ikkunalle perinteistä ilmettä.

Muista, että myyjämme auttavat sinua ja etsivät tarpeisiisi sopivat tuotteet ja lisävarusteet toiveittesi mukaan.

Lue lisää ikkunoiden ominaisuuksista Ostajan oppaastamme

Ikkunoilla on merkittävä vaikutus asumis­mukavuuteen, energia­tehokkuuteen ja kotisi lämmitys­kustannuksiin. Autamme valitsemaan oikeanlaisen ikkunan juuri sinun tarpeisiisi.