Tarjous­pyyntö­lomake

Lähetä tällä lomakkeella tarjous­pyyntö Kuhmon Ikkuna Oy:n ikkunoista ja ovista.

Haluamme auttaa Sinua vuosi­kymmenten aikana kertyneen ammatti­taitomme avulla tekemään laadullisesti parhaan ja kustannus­tehokkaan ikkuna­ratkaisun.

Kiitos, kun valitset suomalaisen perhe­yrityksen koti­maisista komponenteista valmistamat ikkunat!

Ikkuna­remontin hinta
— ja mistä se muodostuu

Ikkuna­remontti on yksi niistä isoista kodin remonteista, joita monelle tulee elämän aikana vastaan. Ikkunoiden vaihtaminen voi parantaa kodin ulkonäköä, lisätä energia­tehokkuutta ja parantaa asumis­mukavuutta. Kuitenkin yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat ikkuna­remontin toteuttamiseen, on hinta. Ikkuna­remontin hinta vaihtelee monien eri tekijöiden perusteella. Jokaisen kodin tarpeet ja vaatimukset ovat erilaisia, mikä vaikuttaa suoraan remontin kustannuksiin. Tässä blogissa käymme läpi joitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat ikkuna­remontin hintaan.

1. Ikkunoiden
tyyppi ja koko

Ikkuna­remontissa on paljon erilaisia vaihto­ehtoja, kuten perinteiset puuikkunat ja puu-alumiini-ikkunat. Jokaisella materiaalilla on omat edut ja haitat, ja ne vaikuttavat hintaan. Ikkunoiden koko vaikuttaa myös kustannuksiin, sillä suurempien ikkunoiden asentaminen voi olla työlästä ja vaatia enemmän materiaaleja.

2. Määrä

Ikkunoiden määrä vaikuttaa suoraan remontin hintaan. Jos kaikki kodin ikkunat on tarkoitus vaihtaa, kustannukset ovat korkeammat kuin jos vain muutama ikkuna vaihdetaan. On myös otettava huomioon, että usein isompien tilausten kohdalla voidaan saada volyymi­alennuksia.

3. Asennus

Ikkunoiden asennus on tärkeä osa remonttia. Laadukas asennus varmistaa, että ikkunat toimivat oikein ja parantavat kodin energia­tehokkuutta. Ammattilaisen palkkaaminen ikkunoiden asennukseen vaikuttaa remontin hintaan, mutta se takaa myös korkealaatuisen lopputuloksen.

4. Lisä­ominaisuudet

Ikkunoiden hinta voi nousta, jos niihin halutaan lisätä erikois­ominaisuuksia, kuten äänieristys, turvalasit, aurinko­suojaus ja lisä­varusteita, kuten hyönteis­suojat tai säle­kaihtimet. Nämä lisä­ominaisuudet voivat parantaa kodin viihtyisyyttä ja turvallisuutta, mutta ne nostavat myös kustannuksia.

5. Paikalliset tekijät

Ikkuna­remontin hinta voi vaihdella alueittain. Esimerkiksi suurissa kaupungeissa hinnat voivat olla korkeammat kuin pienemmissä kaupungeissa. Ikkuna­remontin voi tilata myös pienemmältä paikka­kunnalta, koska asennus­palveluja löytyy yleensä lähes jokaisesta kaupungista. Myös paikalliset rakennus­määräykset ja paikalliset sääolo­suhteet voivat vaikuttaa ikkuna­remontin kustannuksiin.

Lopullisen ja tarkan hinnan voimme laskea sinulle, kun kerrot meille millaisesta kohteesta on kyse, millä alueella remontoitava kohde sijaitsee, millaisia toiveita sinulla ikkunoiden suhteen on ja millaisella aika­taululla ikkuna­remontti tulee toteuttaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!