Kuhmon Ikkuna Oy

Yritystiedot

YksityiskohtaTiedot
OsoiteSammontakojankatu 8, 88900 KUHMO
Puhelin0400 994 503
Y-tunnus0694311-4
AukioloajatMaanantai – Perjantai: 9:00 – 17:00

Kuhmon Ikkuna Oy on laadun majakka ikkunavalmistusteollisuudessa, joka on erikoistunut korkealaatuisten räätälöityjen ikkunoiden valmistukseen uudisrakentamisen ja remonttien tarpeisiin.

Pitkän tuotekehityksen, modernien tuotantoteknologioiden ja pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta Kuhmon Ikkuna takaa poikkeukselliset tuotteet ja sujuvat toimitukset.

Joustamaton Laatu ja Innovaatio

Kuhmon Ikkunassa laadusta ei tingitä. Yritys käyttää huipputeknologiaa ikkunoiden valmistuksessa, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan tarjoavat myös ylivoimaista suorituskykyä. Innovaatioon sitoutuminen näkyy jatkuvissa tuotekehitysponnisteluissa, mikä varmistaa, että jokainen ikkuna valmistetaan tarkasti ja suunnitellaan vastaamaan asiakkaiden ainutlaatuisia vaatimuksia.

Räätälöidyt Ratkaisut Kaikkiin Tarpeisiin

Olitpa kotitalous, joka haluaa vaihtaa asuntonsa ikkunat, tai urakoitsija, joka vastaa suuren rakennusprojektin ikkunoiden hankinnasta, Kuhmon Ikkunalla on asiantuntemus ja resurssit tarjota juuri sitä, mitä tarvitset. Heidän tuotteensa valmistetaan tilauksesta, mikä tarkoittaa, että jokainen ikkuna suunnitellaan sopimaan täydellisesti kuhunkin arkkitehtoniseen vaatimukseen ja esteettiseen mieltymykseen.

Luotettava Kumppani Rakentajille ja Kotitalouksille

Kuhmon Ikkuna ei ole vain valmistaja; he ovat asiakkaidensa kumppani. He tarjoavat yksityiskohtaisia neuvotteluja ymmärtääkseen täysin asiakkaidensa erityistarpeet, olivatpa ne suuria rakennusyrityksiä tai yksityisiä kotitalouksia. Tämä henkilökohtainen lähestymistapa varmistaa, että jokainen asiakas saa parhaan ratkaisun, räätälöitynä heidän ainutlaatuiseen tilanteeseensa ja vaatimuksiinsa.

Koe Ero

Kuhmon Ikkunan tuotteiden kauneus ei ole vain niiden ulkonäössä, vaan myös siinä, miltä ne tuntuvat. Laatu paistaa läpi jokaisessa yksityiskohdassa, tarjoten tyytyväisyyden tason, joka on ymmärrettävä vain kokemalla. He kutsuvat potentiaalisia asiakkaita selvittämään, mikä tekee heidän ikkunoistaan erottuvia ottamalla yhteyttä ja keskustelemalla tarpeista.

Valmiina Palvelemaan

Kuhmon Ikkuna Oy on valmis auttamaan kaikissa tiedusteluissa tai tarpeissa, joita sinulla voi olla. He ovat ylpeitä kyvystään toimittaa paitsi ylivoimaisia ikkunoita, myös huippuluokan asiakaspalvelua ja tukea koko projektisi ajan.

Lisätietoja tai neuvottelun sopimiseksi ota yhteyttä Kuhmon Ikkuna Oy:öön puhelimitse 0400 994 503 tai vieraile heidän toimistossaan Kuhmossa. Koe itse, miksi Kuhmon Ikkuna on alansa johtava räätälöityjen ikkunaratkaisujen tarjoaja.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *